top of page

Kindertandheelkunde

Bijgewerkt op: 1 mrt. 2022

Een bezoekje aan onze praktijk is helemaal niet vervelend voor kinderen, maar juist leuk! Dat heeft niet in de laatste plaats te maken met de speciale kinderkamer.


Kwalitatieve kindertandheelkunde geniet een hoge prioriteit in onze praktijk omdat wij vinden dat ieder kind het recht heeft om met een goede mondgezondheid op te groeien om zodoende toekomstige problemen met de tandarts en mondgezondheid te voorkomen. Ons motto - voorkomen is beter dan genezen, en dat kan niet vroeg genoeg gebeuren.


Omdat wij kindertandheelkunde zo belangrijk vinden hebben wij een speciale ruimte ingericht voor kinderen. Het is een speciale behandelkamer met een kindvriendelijke uitstraling. In deze kamer zijn veel kleuren en ook de apparatuur is meegenomen in een kindvriendelijke stijl. Zodoende kunnen ze spelenderwijs kennis maken met de moderne kindertandheelkunde.


Hier een sfeerimpressie van onze kidskamer:


Komt het eerste tandje van uw kind door? Bent u al een tijd niet meer langsgeweest met uw kind? Neem uw kind dan mee naar Tandheelkunde de Loten! Wij zorgen ervoor dat uw kind zich op zijn gemak voelt.


Team Tandheelkunde de LotenComments


bottom of page