top of page
image_6483441 2.JPG
Woudvaart website wave 3.png

Het team van 

De Loten

 
 
Bovenkant
Onze medewerkers

Sinds 2001 verzorgt Tandheelkunde de Loten de best mogelijke zorg in Sneek en omgeving. Voor ons is het leveren kwalitatieve tandheelkundige zorg een topprioriteit. Hier is een sterk team voor nodig dat zich jaarlijks laat bijscholen om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde. Maak kennis met ons, en ervaar wat ons team voor u kan betekenen.

Drs J.S. Owsiejko

Drs J.S. Owsiejko

Tandarts / Praktijkeigenaar

BIG-Nummer: 29023173502

Ondanks dat Jurek nog regelmatig in de praktijk te vinden is, is hij niet meer actief als behandelaar.

Jurek is naast tandarts ook de eigenaar van Tandheelkunde de Loten. Jurek is niet wekelijks meer aanwezig in de praktijk, enkel nog voor waarneming.

Mevr. G. Wrobel

Mevr. G. Wrobel

Tandarts Parodontologe

BIG-Nummer: 39933715002

Ik ben Gosia Wrobél. Sinds eind 2023 werk ik bij Tandheelkunde De Loten als Tandarts Parodontologe.

Drs. G. Marska

Drs. G. Marska

Tandarts / Tandarts voor orthodontie

BIG-Nummer: 39909259502

Marska onderscheidt zich door het gebruik van de meest moderne materialen met als enige doel om het voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk te maken. Door het veelvuldig volgen van cursussen houdt ze haar kennis op een hoog niveau zodat het comfort én de veiligheid voor u als patiënt altijd uitstekend voor elkaar zijn!

Mevr. E.M. de Jong

Mevr. E.M. de Jong

Mondhygiëniste

▪︎

E.M. de Jong is sinds 2007 met veel plezier werkzaam als mondhygiëniste bij Tandheelkunde de Loten. Ze vindt het belangrijk dat de patiënten zich op hun gemak voelen. Verder heeft het werken met kinderen haar interesse.

Mevr. A. Looze

Mevr. A. Looze

Preventie- en orthoassistente

▪︎

Ik ben Anna Looze en ik ben sinds november 2021 werkzaam bij Tandheelkunde de Loten. Ik heb 18 jaar geleden mijn diploma gehaald en werk sindsdien met plezier in de tandheelkunde!

Mevr. P. de Haan

Mevr. P. de Haan

Preventie-assistente

▪︎

Met haar positieve en vrolijke persoonlijkheid tovert Patricia een glimlach op het gezicht van haar patiënten en collega’s. Ze is een echte teamplayer en wil zich graag verder ontwikkelen in de tandheelkunde.

Mevr. L. Orlos

Mevr. L. Orlos

Tandtechnicus

▪︎

Vanaf 4 mei 2009 ben ik werkzaam als tandtechnicus in Tandartspraktijk de Loten in Sneek. Daarnaast ben ik ook werkzaam in de praktijk in Noordwolde.
Dit werk geeft mij veel voldoening.

Mevr. M. de Groot

Mevr. M. de Groot

Praktijkmanager

▪︎

Ik ben sinds september 2021 werkzaam als praktijkmanager van onze praktijk in Sneek en in Noordwolde. Ik heb inmiddels 15 jaar ervaring in de tandheelkunde waarin ik ook als tandarts-, ortho- en als preventie-assistente werkzaam ben geweest. Ik vind het leuk om mij bezig te houden de organisatorische en ondersteunende taken.

Msc. A. Anegroaei

Msc. A. Anegroaei

Tandarts

BIG-Nummer: 19921963502

Alex is sinds 2017 werkzaam als tandarts bij De Loten en heeft het streven om altijd kwalitatief goed werk te leveren. Hierdoor kan zowel u als patiënt als Alex met een goed gevoel naar huis.

Mevr. F. van Veen

Mevr. F. van Veen

Tandartsassistente

Ik ben Femke. Ik ben in september 2023 afgestudeerd als tandartsassistente. Sinds november 2023 ben ik werkzaam bij Tandheelkunde de Loten.

Mevr. M. J. Owsiejko

Mevr. M. J. Owsiejko

Student tandheelkunde

▪︎

Matylda volgt momenteel de opleiding tot tandarts in Amsterdam. Ze doet haar werk met precisie en plezier. Naast haar studie, heeft ze een druk sociaal studentenleven. Ook assisteert ze soms de tandarts aan de stoel.

Mevr. G. de Jong

Mevr. G. de Jong

Tandartsassistente

▪︎

In 2007 is Grietje, samen met haar collega, team de Loten komen versterken. Sinds 1990 ben ik met veel plezier werkzaam als all-round tandartsassistente.

Mevr. A. Visser

Mevr. A. Visser

Receptiemedewerker

▪︎

Mijn naam is Astrid en ik werk sinds september 2018 bij Tandheelkunde de Loten. Het leukste aan mijn werk vind ik het omgaan met mensen, vooral het sociale aspect zoals even een praatje maken en het geruststellen van mensen die erg nerveus zijn.

Kroki

Kroki

Poetshulp

▪︎

Wij vinden het belangrijk dat ieder kind met een gezonde mond opgroeit. Wanneer u vroeg (bij doorkomen eerste tandje) met uw kind langs de tandarts gaat zal uw kind hier de rest van het leven profijt van hebben!

Peter Wrobél

Peter Wrobél

Tandarts

BIG-Nummer: 09932730602

Ik ben Peter Wrobél. Ik ben sinds oktober 2022 werkzaam bij Tandheelkunde de Loten. Mijn specialiteit zijn endodontologische behandelingen. Ik ben werkzaam op de maandag, dinsdag en vrijdagen.

A. Sanchez

A. Sanchez

Tandheelkundig medewerker

Met veel plezier ben ik in mei 2024 als tandheelkundig medewerker begonnen bij Tandheelkunde de Loten. Hiervoor heb ik 14 jaar gewerkt als tandarts in Venezuela en in Madrid.
De veelzijdigheid en nauwkeurigheid die bij mijn werk horen spreken mij aan en passen bij mij. Naast mijn werk doe ik veel aan sport zoals, hardlopen en als de wind meewerkt ben ik aan het kitesurfen!

Mevr. A. Gurgul

Mevr. A. Gurgul

Tandtechnieker

Mijn naam is Aleksandra. Ik ben in februari 2023 afgestudeerd aan de academie voor Toegepaste Wetenschappen in Polen. Hier heb ik mijn diploma voor Tandtechniek behaald.

Mevr. D. Huitema

Mevr. D. Huitema

Preventie-assistente

▪︎

Sinds mei 2005 werkt Doortje bij Tandheelkunde de Loten. In 2011 heeft ze de cursus tot preventie-assistente succesvol afgerond.
“Voor mij is het belangrijk dat de patiënten tevreden en met een glimlach de praktijk verlaten.”

Mevr. S. Mujkic

Mevr. S. Mujkic

Tandartsassistente

▪︎

Ik ben Selma en ik ben sinds 2019 werkzaam bij Tandheelkunde de Loten. Ik ben 4 dagen per week aanwezig als allround- assistente en ik doe mijn werk met veel plezier. Het is een groot compliment als de patiënt met een glimlach de deur uitgaat.

Mevr. N. Rondaan

Mevr. N. Rondaan

Receptie en tandartsassiste

▪︎

Ik ben vanaf maart 1999 werkzaam in de praktijk. Eerst als allround tandartsassistente, vanaf 2004 als baliemedewerkster en soms als stoelassistente.
Ik vind het fijn als de patiënten tevreden de deur uitgaan.

Werken bij Tandheelkunde de Loten?
bottom of page